Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birini özlemek

Rüyada ölen birini özlemek

Rüyada ölen birini özlemek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, anne ve baba duası alınacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, istediği başarıyı göstereceğine işarettir.

Rüyada ölen birini özlemek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kendiniz için yararlı hale getirebilirsiniz.

Rüyada özlediğin insanı görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesini özlemek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, hayatının zorlaşacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin özlediğini görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada özlediği insanı görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine işaret eder.

Rüyada özlediğimiz birini görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, günahlarından tövbe etmeye rivayet etmektedir.

Rüyada çok özlediği birini görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişiyi özlemek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments