Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini öldürmek yaralamak

Rüyada birini öldürmek yaralamak

Rüyada birini öldürmek yaralamak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini öldürmek yaralamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle uyumlu bir iletişim içinde olacaksınız.

Rüyada birini öldürmek yaralamak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini yaralamak çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına rivayet eder.

Rüyada birini tabancayla yaralamak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işaret etmektedir.

Rüyada baltayla birini yaralamak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine inanılır.

Rüyada bir kişiyi yaralamak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, kişinin şansının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini bıçaklayarak yaralamak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına işaret eder.

Rüyada ayağını yaralamak herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin yaralamak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments