Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini tabancayla yaralamak

Rüyada birini tabancayla yaralamak

Rüyada birini tabancayla yaralamak büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini tabancayla yaralamak gördüyseniz:

  • Sıkışmamak için bütçenizi yeniden düzenlemeniz gerekebilir.

Rüyada tabancayla adam yaralamak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini tabancayla yaralamak karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada tabancayla kendini yaralamak yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla birini yaralamak çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kadın yaralamak bereketli ve hayırlı olacağına, işinin başına geçeceğine, yalan söylemeye yorulmaktadır.

Rüyada birinin kafasını yaralamak büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına işarettir.

Rüyada karga yaralamak sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada silahla insan yaralamak zenginliğinin artacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments