Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baltayla birini yaralamak

Rüyada baltayla birini yaralamak

Rüyada baltayla birini yaralamak her anlamda güçleneceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada baltayla birini yaralamak gördüyseniz:

  • İşleri yapma biçiminizdeki bir değişiklik saygı görmenizi veya desteklenmenizi sağlayabilir.

Rüyada baltayla birini yaralamak kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, çok büyük özgüven kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada balta bulmak düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına delalettir.

Rüyada balta bilemek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, şansın yaver gideceğine yorulur.

Rüyada balta keser görmek kalp kırıklığı olacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün elinde balta görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada kırık balta görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine tabir olunur.

Rüyada balta sapı görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına alamet eder.

Rüyada baltayla bacak kesmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, çalışmalarının beğenileceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments