Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini bıçaklayarak yaralamak

Rüyada birini bıçaklayarak yaralamak

Rüyada birini bıçaklayarak yaralamak az da olsa bir kazanç elde edeceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine tabir olunur.

Rüyada birini bıçaklayarak yaralamak gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi zor olayları gözünüzde büyütmeniz size rahatsızlık verebilir.

Rüyada bıçakla yaralamak kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini bıçaklayarak yaralamak tüm keyfinin kaçacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına işarettir.

Rüyada bıçakla adam yaralamak maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini bıçakla yaralamak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla birini yaralamak sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini silahla yaralamak ayrıcalık elde edeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, canının derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada birilerini yaralamak hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada taşla yaralamak çektiği sıkıntıların son bulacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments