Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini yaralamak

Rüyada kardeşini yaralamak

Rüyada kardeşini yaralamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, servet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşini yaralamak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz iş hayatınızda başına gelebilecek riskleri en aza indirmenizi sağlayacak.

Rüyada kardeşini yaralamak kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, borçların artacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını yaralamak çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalettir.

Rüyada kadın yaralamak bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla kendini yaralamak hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada domuz yaralamak kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, para sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağını yaralamak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada insan yaralamak arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine tabir olunur.

Rüyada adam yaraladıgını görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments