Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi yaralamak

Rüyada bir kişiyi yaralamak

Rüyada bir kişiyi yaralamak hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişiyi yaralamak gördüyseniz:

  • Sizi üzen hataları telafi için çalışabilirsiniz.

Rüyada bir kişiyi yaralamak manevi anlamda da huzur içinde olacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada birini yaralamak hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada silahla adam yaralamak yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına alamet eder.

Rüyada insan yaralamak sorunların ve sıkıntıların artacağına, örnek insan olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada birini çatalla yaralamak kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada hayvan yaralamak kul hakkına girmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini öldürmek yaralamak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına inanılır.

Rüyada istemeden birini yaralamak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments