Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin yaralamak

Rüyada güvercin yaralamak

Rüyada güvercin yaralamak helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, hüsrana uğratacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına delalettir.

Rüyada güvercin yaralamak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ekonomik başlıkları ilgilendiren konularda uzlaşmacı olmanız da fayda var.

Rüyada güvercin yaralamak yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan yaralamak kurtuluşu bulacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada silahla insan yaralamak yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, yaralarına da merhem olacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada düşmanını yaralamak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine inanılır.

Rüyada birini öldürmek yaralamak yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, borçların ve dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi yaralamak ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını yaralamak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini yaralamak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, düzeninin yıkılmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments