Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağını yaralamak

Rüyada ayağını yaralamak

Rüyada ayağını yaralamak ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, rızkın çoğalacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ayağını yaralamak gördüyseniz:

  • Her ne kadar yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz alanlar olsa da, öncelikle klasik olarak tekrarlanılması gereken işlerin, yol veya yöntemlerin ihmal edilmemesi gerekiyor olabilir.

Rüyada birini ayağından yaralamak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağını yaralamak kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, kısmetinin de açılacağına delalet eder.

Rüyada birinin yaraladığını görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla yaralamak uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslan yaralamak sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına tabir olunur.

Rüyada birini yaralamak göğüs germek zorunda kalınacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalettir.

Rüyada düşmanını yaralamak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine delalettir.

Rüyada köpek yaralamak mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, konforunun yerinde olacağına, tatsız durumlar yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments