Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini olduğundan şişman görmek

Rüyada birini olduğundan şişman görmek

Rüyada birini olduğundan şişman görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini olduğundan şişman gördüyseniz:

  • Bazı işleri farklı şekilde halletme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada şişman biriyle evlenmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına yorulur.

Rüyada şişmanken zayıflamak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada şişman birine sarılmak kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet eder.

Rüyada şişman yılan görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevgilisini şişman görmek sürekli yerinde sayacağına, faydalı şeyler yapacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişman bebek sevmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, işindeki bereketin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişman bir insan görmek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına delalettir.

Rüyada şişman bacak görmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments