Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman yılan görmek

Rüyada şişman yılan görmek

Rüyada şişman yılan görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, hayatının başarılarla dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişman yılan gördüyseniz:

  • Umulmadık paralar gelebilir.Aklınızı kullanarak başkalarının farkedemediği fırsatları görüp, iyi değerlendirebilirsiniz.

Rüyada şişman yılan görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine delalettir.

Rüyada şişman köpek görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişman biriyle evlenmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada şişman erkek bebek görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şişman bir insan görmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına işarettir.

Rüyada zayıf birini şişman görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişman erkek görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, galibiyet kazanacağına rivayet eder.

Rüyada şişman kadın görmek iyi geçiminin devam edeceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments