Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman bebek sevmek

Rüyada şişman bebek sevmek

Rüyada şişman bebek sevmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişman bebek sevmek gördüyseniz:

  • Konulara belli bir bakış açısıyla yaklaşmanız sinirlenmenizi engelleyebilir.

Rüyada şişman bebek sevmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini şişman görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini şişmanlamış görmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişman erkek bebek görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişman bebek görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine yorulur.

Rüyada şişman bebek doğurmak hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına delalettir.

Rüyada ölüyü şişman görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişman tavuk görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments