Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman bir insan görmek

Rüyada şişman bir insan görmek

Rüyada şişman bir insan görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, kendi işinin sahibi olacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine işaret eder.

Rüyada şişman bir insan gördüyseniz:

  • Gerek işinizde, gerekse aşk hayatınızda karşılaştığınız ters durumları tesadüf sanmamalısınız.

Rüyada şişman bir insan görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada bir insanı şişman görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına alamet eder.

Rüyada şişman insanı zayıf görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, aileye büyük bir ev alınacağına delalet eder.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, aksiliklerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman insanlar görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada şişmanlayan birini görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişman fare görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalet eder.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments