Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişmanken zayıflamak

Rüyada şişmanken zayıflamak

Rüyada şişmanken zayıflamak daha başarılı ve kazançlı olacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişmanken zayıflamak gördüyseniz:

  • Aslında hala bir şeyleri yeniden başlatabilme şansınız var.

Rüyada şişman birinin zayıfladığını görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada şişmanken zayıflamak yaşam tecrübesi edineceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına delalet eder.

Rüyada zayıfladığı görmek olaylı günler geçireceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bir tanıdığının zayıfladığını görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, masa başı bir işe gireceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin zayıfladığını görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, huzurunun da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kilolu birinin zayıfladığını görmek yüzüne kan geleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada bir kimsenin zayıfladığını görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin zayıfladığını görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, kazancını katbekat arttıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments