Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman biriyle evlenmek

Rüyada şişman biriyle evlenmek

Rüyada şişman biriyle evlenmek çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, karşılıksız bırakmayacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişman biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Söylenenleri birebir yerine getirmenizin maddi gelirleriniz üzerinde olumsuz etkisi olabilir.

Rüyada şişman kadınla evlenmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına işaret eder.

Rüyada şişman adamla evlenmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şişman biriyle evlenmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, saygısını toplayacağına inanılır.

Rüyada tanıdığın birini şişmanlamış görmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişman sevgili görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada şişman köpek görmek güven kaybına uğrayacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şişman bebek doğurmak yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine delalet eder.

Rüyada şişman erkek görmek maddi açıdan rahata erileceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, düşmanların barışacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments