Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman birine sarılmak

Rüyada şişman birine sarılmak

Rüyada şişman birine sarılmak sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, istediği başarıya kavuşacağına yorulur.

Rüyada şişman birine sarılmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız değişiklikleri destekleyen kişiler sizi takdir edebilirler.

Rüyada şişman birine sarılmak başarıya giden yollarını açacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada yüzünü şişman görmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına yorulur.

Rüyada çok şişman olduğunu görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişman olmak toplum içinde daha oturaklı davranacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada şişman bir kadın görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine tabir olunur.

Rüyada şişman erkek görmek rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, girilen yolda zarar edileceğine delalettir.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada eşini şişman görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments