Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman bacak görmek

Rüyada şişman bacak görmek

Rüyada şişman bacak görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, işlerin çığırından çıkacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına alamet eder.

Rüyada şişman bacak gördüyseniz:

  • Size yük olabilecek veya yük olan kişilere ödün vermemenizde fayda var.

Rüyada şişman bacak görmek yetkili bir göreve atanacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok şişman kadın görmek ferahlayacağına, esenleyeceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu şişman görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada şişman erkek bebek görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, elinin bollaşacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızını şişman görmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kısmetinin bollaşacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına rivayet eder.

Rüyada zayıf birini şişman görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşını şişmanlamış görmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments