Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini odun keserken görmek

Rüyada birini odun keserken görmek

Rüyada birini odun keserken görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini odun keserken gördüyseniz:

  • Gösterilen veya bildirilen durumla asıl konu arasında bir benzerlik bulunmuyor olabilir.

Rüyada birini odun keserken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasını tırnak keserken görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kendini saç keserken görmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının saçını keserken görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada balta keser görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını saç keserken görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına işarettir.

Rüyada birini boğazından keserek öldürmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada keser görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments