Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saçını keserken görmek

Rüyada başkasının saçını keserken görmek

Rüyada başkasının saçını keserken görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını keserken gördüyseniz:

  • Yanlış ilişkileri gözden geçirmeli, maddi planlamaları dikkatli yapmalı, para kayıplarına karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada saç keserken görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine inanılır.

Rüyada kendi saçını keserken görmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, yanlış kararlar vereceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını saç keserken görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada birini saç keserken görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin saçını keserken görmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının saçını keserken görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, rızkının bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını keserken görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada kendini saç keserken görmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments