Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balta keser görmek

Rüyada balta keser görmek

Rüyada balta keser görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, bir yandan cenaze olacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada balta keser gördüyseniz:

  • Planlarınızı yakınınızdaki kişilerle uygulamanız doğru yönde ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada balta keser görmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada keser balta görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eli baltalı adam görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada balta sapı görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalet eder.

Rüyada baltayla yılan öldürmek iyi anlaşacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baltayla kesildiğini görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, ün yapmayı başaracağına inanılır.

Rüyada balta bilemek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine rivayet eder.

Rüyada birinin elinde balta görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments