Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keser görmek

Rüyada keser görmek

Rüyada keser görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, ömrünün uzun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keser gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin iyi taraflarını görmeye çalışıyorsunuz.

Rüyada başkasının saçını keserken görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyun keserken görmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, büyük savaşların yaşanacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini saç keserken görmek büyük kazançlar getireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine yorulur.

Rüyada et keseri görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, dertlerinin şifasını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini odun keserken görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına delalet eder.

Rüyada birini boğazını keserek öldürmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını tırnak keserken görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada keserek öldürmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments