Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını tırnak keserken görmek

Rüyada başkasını tırnak keserken görmek

Rüyada başkasını tırnak keserken görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasını tırnak keserken gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın farkında olmadığınız ihanetleri olabilir.

Rüyada başkasını tırnak keserken görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde keser görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, sağlık ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını keserken görmek çok başarılı adımlar atacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada keser görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini saç keserken görmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, mutlu olmanın yollarını bulacağına işaret eder.

Rüyada birinin boğazını keserek öldürmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada balta keser görmek onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada inek keserken görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments