Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini saç keserken görmek

Rüyada kendini saç keserken görmek

Rüyada kendini saç keserken görmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, dirliğin bozulabileceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada kendini saç keserken gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadığınız hayal kırıklıklarının üstesinden gelerek, kendinizde isteklerinizi gerçekleştirme gücünü bulabilirsiniz.

Rüyada saçını keserken görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, duaların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin saçını keserken görmek ulvi kimse haline geleceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, daha iyi anlaşır olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç keserken görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçını keserken görmek bolluğun ve bereketin artacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, şansının artacağına alamet eder.

Rüyada saçlarını keserken görmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, neşe ve sevinç içinde olacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini saç keserken görmek rızkın ve kazancın artacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını saç keserken görmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini saç keserken görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments