Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını saç keserken görmek

Rüyada arkadaşını saç keserken görmek

Rüyada arkadaşını saç keserken görmek mahsullerin fazlalaşacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını saç keserken gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız olaylar sözünüzü tutamamanıza sebep olabilirler.

Rüyada arkadaşını saç keserken görmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine tabir olunur.

Rüyada saçını keserken görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını keserken görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini saç keserken görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, kazançta zarar edeceğine inanılır.

Rüyada kendi saçını keserken görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada saç keserken görmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini saç keserken görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına delalettir.

Rüyada saçlarını keserken görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments