Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini boğazından keserek öldürmek

Rüyada birini boğazından keserek öldürmek

Rüyada birini boğazından keserek öldürmek her türlü başarıyı elde edeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına tabir olunur.

Rüyada birini boğazından keserek öldürmek gördüyseniz:

  • Duygu durumunuz veya çevrenizdeki kişilerin duygu durumları istikrarsızlık gösterebilir.

Rüyada birinin boğazını keserek öldürmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada boğazını keserek öldürmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini boğazından keserek öldürmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini boğazını keserek öldürmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, düzenin kurulacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işarettir.

Rüyada boğazını keserek adam öldürmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı keserek öldürmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini keserek öldürmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına işarettir.

Rüyada keserek adam öldürmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments