Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini mezar başında görmek

Rüyada birini mezar başında görmek

Rüyada birini mezar başında görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, her anlamda şifa bulmaya, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birini mezar başında gördüyseniz:

  • Sizin için özel olan bir kişiyle sakin planlar yapabilirsiniz.

Rüyada mezar başında durmak çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi mezarının başında durmak eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir mezar başında ağlamak bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendini mezar başında görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına tabir olunur.

Rüyada mezar başında ağaç görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar başında dua okumak dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar başında kuruan okumak hoş olmayan sözler işiteceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada mezar başında oturduğunu görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments