Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar başında dua okumak

Rüyada mezar başında dua okumak

Rüyada mezar başında dua okumak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kazancının günden güne artacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, günahlarının affedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar başında dua okumak gördüyseniz:

  • Mütecaviz davranışlarla karşılaşmanız ihtimali var.

Rüyada mezar başında dua okumak yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına işarettir.

Rüyada mezarın başında dua okumak ticarette yol katedeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına delalettir.

Rüyada kurana başlama duasını okumak hastalıkların sona ereceğine, makama ve rızka sahip olacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına işaret eder.

Rüyada kabir başında dua okumak uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün başında dua okumak teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine yorulur.

Rüyada mezarlık başında dua etmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi mezarı başında dua etmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına yorulur.

Rüyada mezarın başında dua etmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, sorunlarının çözüleceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments