Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir mezar başında ağlamak

Rüyada bir mezar başında ağlamak

Rüyada bir mezar başında ağlamak bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, işlerin iyiye gideceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına işaret eder.

Rüyada bir mezar başında ağlamak gördüyseniz:

  • Tipik tavırlarınızın dışına çıkarak belli bir konuyu lehinize çevirme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada mezar başında ağlamak hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına delalettir.

Rüyada mezarın başında ağlamak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, keyifli sohbetler edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi mezarının başında ağlamak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, muradına ereceğine delalettir.

Rüyada bir mezar başında ağlamak iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada mezarlık başında ağlamak hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, yardımın alınacağına inanılır.

Rüyada mezar başında ağladığını görmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada türbe başında ağlamak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kabir başında ağlamak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments