Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini mezar başında görmek

Rüyada kendini mezar başında görmek

Rüyada kendini mezar başında görmek işlerinin gelişme göstereceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Rüyada kendini mezar başında gördüyseniz:

  • Tamir veya düzenleme gibi konularda yapacağınız sakarlıklardan gelen büyük zararlara açıksınız.

Rüyada mezar başında köpek görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada mezar başı görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke delalettir.

Rüyada mezar başında ağlayan birini görmek yol kat edeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına yorulur.

Rüyada mezarın başında durmak fesat ve kötü kimselerden olacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar başında ayetel kürsi okumak eski huzurun yeniden sağlanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü mezarı başında görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın başında ağlamak elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına alamet eder.

Rüyada mezarın başında dua etmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments