Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar başında oturduğunu görmek

Rüyada mezar başında oturduğunu görmek

Rüyada mezar başında oturduğunu görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada mezar başında oturduğunu gördüyseniz:

  • Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir.

Rüyada mezarın başında oturmak kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada mezar başında oturduğunu görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar başında oturmak güçten düşeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateş başında oturmak kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ başında oturmak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, geçim derdinin olmayacağına delalettir.

Rüyada sofra başında oturmak birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven başında oturmak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına rivayet eder.

Rüyada tek başına oturmak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments