Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar başında ağaç görmek

Rüyada mezar başında ağaç görmek

Rüyada mezar başında ağaç görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına alamet eder.

Rüyada mezar başında ağaç gördüyseniz:

  • Kişisel bilgilerinizi gereğinden fazla paylaşmanız veda başkalarına yardımcı olma konusundaki ısrarınız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada mezar başında ağaç görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlık başında dua etmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işaret eder.

Rüyada mezarın başında beklemek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada mezarın başında durmak kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada mezar başında durmak özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada mezar başında fatiha okumak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, büyük zorluklar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlık başında ağlamak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini mezar başında görmek sorumlulukların azalacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments