Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar başında durmak

Rüyada mezar başında durmak

Rüyada mezar başında durmak bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına inanılır.

Rüyada mezar başında durmak gördüyseniz:

  • Baız masraflar yapmanız gerekebilir.

Rüyada mezar başında durmak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi mezarının başında durmak zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada mezarın başında durmak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada başı açık namaza durmak istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına işarettir.

Rüyada baş aşağı durmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenin başında durmak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder.

Rüyada baş üstü durmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada mezarın yanında durmak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments