Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar başında kuruan okumak

Rüyada mezar başında kuruan okumak

Rüyada mezar başında kuruan okumak aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar başında kuruan okumak gördüyseniz:

  • Oldukça yüksek riskli veya tehlikeli konulardan başarı elde etme olasılığı çok düşük olabilir.

Rüyada mezarın başında kuruan okumak önemli yerlere geleceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar başında kuruan okumak yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, daima ona hürmet göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabir başında kuruan okumak doğru adımlar atacağına, evine bereket geleceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye işaret eder.

Rüyada birinin başında kuruan okumak yükseldikçe yükseleceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün başında kuruan okumak hayal kırıklığı yaşayacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar başında yasin okumak çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kazancının düşeceğine alamet eder.

Rüyada mezar başında dua okumak kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, zararların üst üste geleceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına yorulur.

Rüyada mezarın başında dua okumak ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments