Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi mezarının başında durmak

Rüyada kendi mezarının başında durmak

Rüyada kendi mezarının başında durmak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına delalettir.

Rüyada kendi mezarının başında durmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızın veya belli girişimlerinizin ivme kazanması için gerekenleri yapmalısınız.

Rüyada mezarın başında durmak zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına tabir olunur.

Rüyada mezar başında durmak aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada kendi mezarının başında durmak üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenin başında durmak üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada baş aşağı durmak girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine tabir olunur.

Rüyada başı açık namaza durmak korkulan bir şeyin başa geleceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, yokluk içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada baş üstü durmak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine yorulur.

Rüyada mezarın yanında durmak bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments