Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini melek olarak görmek

Rüyada birini melek olarak görmek

Rüyada birini melek olarak görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada birini melek olarak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarda, pazarlıklarda veya yapılacak planlarda siz istediğinizi rahatça alabilirsiniz.

Rüyada melek gölgesi görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nurdan melek görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulur.

Rüyada meleği insan suretinde görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini düzene sokacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada dört meleği görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kara melek görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine delalet eder.

Rüyada melek öpmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökten melek indiğini görmek makbul olan mallara kavuşacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına alamet eder.

Rüyada melekle konuşmak sorunlarını bu sayede çözeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments