Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek öpmek

Rüyada melek öpmek

Rüyada melek öpmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, güzel günler yaşayacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada melek öpmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkilenebilir onların sizi yönlendirmesine izin verebilirsiniz.

Rüyada melek öpmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine işarettir.

Rüyada meleği öpmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına işarettir.

Rüyada melek gibi uçmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde melek görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına rivayet eder.

Rüyada kabenin üstünde melek görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, keder yaşayacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada melek mikail görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine yorulur.

Rüyada küçük melek görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabede melek görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments