Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek gölgesi görmek

Rüyada melek gölgesi görmek

Rüyada melek gölgesi görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, ün sahibi olacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine yorulur.

Rüyada melek gölgesi gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin.

Rüyada melek gölgesi görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaç gölgesi görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının gölgesini görmek eğitimlerinin iyi olacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, içine fesat düşeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin gölgesini görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada erkek gölgesi görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada kadın gölgesi görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada gölgede olmak öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölgede yürümek sorunlarının son bulacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments