Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara melek görmek

Rüyada kara melek görmek

Rüyada kara melek görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, arzuların gerçekleşeceğine, iyilik görüleceğine, zor durumların sona ereceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, maddi zararının giderileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara melek gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için anlaşmaktan veya tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada kara melek görmek hastalıklarının azalacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah melek görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına işarettir.

Rüyada melek sevmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine alamet eder.

Rüyada melek indiğini görmek eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde beyaz melek görmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada gökten melek indiğini görmek rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sorgu meleklerini görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına işarettir.

Rüyada melek ve şeytan görmek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments