Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dört meleği görmek

Rüyada dört meleği görmek

Rüyada dört meleği görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada dört meleği gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda fırsatlar oluşabilir.

Rüyada erkek suretinde melek görmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada kanatlı melek görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, üzüntülerin sevince döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın suretinde melek görmek emeklerin boş yere harcanacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada altın melek kolye görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına rivayet eder.

Rüyada meleğe sarılmak sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada melek ismini duymak hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada küçük melekler görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayan melek görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments