Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten melek indiğini görmek

Rüyada gökten melek indiğini görmek

Rüyada gökten melek indiğini görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, malını ve canını riske edeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine delalettir.

Rüyada gökten melek indiğini gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmemeniz durumunda evinizi, yerleşimle ilgili konuları ya da ailenizi ilgilendiren başlıklarda problemler yaşanabilir.

Rüyada gökten melek indiğini görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, gelir kaybedeceğine, yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada meleklerin indiğini görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, işlerinin yarıda kalacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada melek indiğini görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gökten at indiğini görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına işarettir.

Rüyada gökten birinin indiğini görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökten koç indiğini görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, haneye bereket geleceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada gökten ayet indiğini görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, işlerin rayından çıkacağına delalettir.

Rüyada gökten nur indiğini görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, daha rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments