Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melekle konuşmak

Rüyada melekle konuşmak

Rüyada melekle konuşmak imkanlarının artacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, istediği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada melekle konuşmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin yeniden düzelebilmesi için, söylediklerinizin ölçülü olmasına gayret gösterin.

Rüyada melekle konuşmak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada melek dövmesi yaptırmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan kılığında melek görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, ardından yeni bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada azap meleği görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada ölüm meleklerini görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük melekleri görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada azrail ve melek görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada melek çağırmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments