Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meleği insan suretinde görmek

Rüyada meleği insan suretinde görmek

Rüyada meleği insan suretinde görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, uzun sohbetler edeceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada meleği insan suretinde gördüyseniz:

  • İlişkileriniz veya iş birlikleriniz için daha fazla emek harcamalısınız.

Rüyada meleği insan suretinde görmek üzüntülerinin son bulacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada insan suretinde melek görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek suretinde melek görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın suretinde melek görmek onlar için çabalayacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada azraili insan suretinde görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada köpek suretinde insan görmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine alamet eder.

Rüyada hayvan suretinde insan görmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan suretinde yılan görmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, işini en iyi şekilde yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments