Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini lohusa görmek

Rüyada birini lohusa görmek

Rüyada birini lohusa görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına alamet eder.

Rüyada birini lohusa gördüyseniz:

  • Ne yaptığınız veya neden yaptığınız konusunda açık olmanızda fayda var.

Rüyada kendini lohusa olarak görmek koyu muhabbette kalacağına, yeni bir hayat kurulacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada lohusa görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada lohusa kadın görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işaret eder.

Rüyada lohusa şerbeti görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada birini lohusa görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, ekmeğinin de artacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına inanılır.

Rüyada kendini lohusa görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını lohusa görmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada lohusa olduğunu görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments