Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lohusa kadın görmek

Rüyada lohusa kadın görmek

Rüyada lohusa kadın görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada lohusa kadın gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzu zorluyorsunuz.

Rüyada lohusa kadın görmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine yorulur.

Rüyada lohusa olmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada lohusa yatağı görmek eşi ile arasının açılacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada lohusa olduğunu görmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, ağız tadından olacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine alamet eder.

Rüyada kendini lohusa olarak görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada başkasını lohusa görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini lohusa görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lohusa şerbeti görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments