Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lohusa olduğunu görmek

Rüyada lohusa olduğunu görmek

Rüyada lohusa olduğunu görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, işinden çıkarılacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada lohusa olduğunu gördüyseniz:

  • Yaklaşan çok sayıda daveti, olanağı veya teklifi dikkatle değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada lohusa kadın görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lohusa şerbeti görmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada lohusa olmak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, dünya malının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kendini lohusa olarak görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, elinin döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lohusa olduğunu görmek hak yolunu tutacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lohusa görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, insanlardan uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını lohusa görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, hak yolundan ayrılacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada kendini lohusa görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments