Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lohusa şerbeti görmek

Rüyada lohusa şerbeti görmek

Rüyada lohusa şerbeti görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, zinde kalacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına delalettir.

Rüyada lohusa şerbeti gördüyseniz:

  • İlk bakışta sizin lehinize gibi görünen tekliflere dikkatli yaklaşmalısınız.

Rüyada lohusa şerbeti görmek yılmayacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine yorulur.

Rüyada kendini lohusa görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, esenliği bulacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada başkasını lohusa görmek sevgi ve hürmet göreceğine, stres içinde günler geçireceğine, huzur ve mutluluk bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada lohusa görmek günaha gireceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lohusa kadın görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini lohusa görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına işaret eder.

Rüyada lohusa olmak büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine delalettir.

Rüyada kendini lohusa olarak görmek hayırlı işe, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments