Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını lohusa görmek

Rüyada başkasını lohusa görmek

Rüyada başkasını lohusa görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalettir.

Rüyada başkasını lohusa gördüyseniz:

  • Tüm olumsuzluklara rağmen kurmak istediğiniz iş birliklerinin ya da ilişkilerin önünde hiçbir şey duramayacağa benziyor.

Rüyada lohusa görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada kendini lohusa olarak görmek yokluk içine gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lohusa kadın görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birini lohusa görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, kazancının günbegün artacağına delalet eder.

Rüyada lohusa yatağı görmek gelişeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, aile içinde de bereketin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada lohusa olmak iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada lohusa şerbeti görmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada kendini lohusa görmek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments