Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini lohusa görmek

Rüyada kendini lohusa görmek

Rüyada kendini lohusa görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işarettir.

Rüyada kendini lohusa gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize faydası olmayan veya bir adım bile ilerlemeyn iş, bağlantı veya ilişkileri geride bırakmak isteyebilir, ateşli tartışmalar içine girebilirsiniz.

Rüyada başkasını lohusa görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına delalettir.

Rüyada kendini lohusa olarak görmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada lohusa olduğunu görmek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada lohusa olmak çok rahat bir şekilde çalışacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, çok güzel işlere gireceğine işarettir.

Rüyada lohusa yatağı görmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada birini lohusa görmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada lohusa görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kişinin bundan zarar göreceğine yorulur.

Rüyada kendini lohusa görmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments