Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lohusa görmek

Rüyada lohusa görmek

Rüyada lohusa görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, büyük başarılar kazanılacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada lohusa gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işleriniz, maddi konular veya duygusal alanlarda risk almak ya da yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.

Rüyada lohusa görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını lohusa görmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kendini lohusa görmek verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lohusa şerbeti görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini lohusa olarak görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada lohusa kadın görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya rivayet etmektedir.

Rüyada lohusa olmak kafasının rahat edeceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine işaret eder.

Rüyada birini lohusa görmek mal mülk sahibi olunacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments