Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini lohusa olarak görmek

Rüyada kendini lohusa olarak görmek

Rüyada kendini lohusa olarak görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kendini lohusa olarak gördüyseniz:

  • Sizi istediğiniz yere taşıyacak yoldan ayrılmayın.

Rüyada başkasını lohusa görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lohusa kadın görmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini lohusa görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada kendini lohusa görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına delalet eder.

Rüyada lohusa yatağı görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada lohusa olmak sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lohusa şerbeti görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına yorulur.

Rüyada lohusa olduğunu görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments